INDRUKWEKKENDE HALVE FINALE N1 EN 1E DIVISIE

Afgelopen weekend vond de halve finale N1 en divisie 1 in Vasrsseveld plaats. Het werd een feestdag die iedereen nog lang zal onthouden!

De instappers N1 mochten de dag openen. Het niveau in deze groep is waanzinnig hoog. Wat turnen er toch ongelofelijke stoere instappers bij ons! Ze plaatsten zich met zín vieren voor het NK, ZoŽ 🥇en Deimante 🥈 mochten het podium betreden en samen kwalificeerden ze zich ook nog eens voor 7 toestelfinales. HOERA!

Romy turnde in de volgende ronde. De voorbereiding ging goed en dat was duidelijk terug te zien in haar wedstrijd. Door het superharde werken is rek opeens haar beste toestel geworden en mede hierdoor, plaatste ze zich voor haar eerste NK. Onverwachts plaatsten is altijd extra leuk. Romy twijfelde of ze erom moest lachen of huilen. Op de mooie foto kunnen jullie zien hoe dit is afgelopen 😄.

Joya mocht de Bosan Turnacademie bij de junioren divisie 1 vertegenwoordigen. Joya heeft zich door afgelopen seizoen heen moeten bikkelen. Een ongelukje in het zwembad gooide ook nog eens roet in de voorbereiding van deze wedstrijd. Hoe knap is het dan als je supergoed coachbaar je halve finale zonder fouten aflegt en je jezelf hiermee plaatst voor het NK? Goed gedaan Joya!

Bij de senioren was het de beurt aan ons groeibriljantje Mirte HM. Na een verplichte promotie startte zij het seizoen met een D-score van 13,6 over alle toestellen. Door middel van doelen stellen, evalueren, aanpassen, puzzelen en natuurlijk knetterhard werken turnde ze op haar halve finale een D-score van totaal 15,7 en plaatste ze zich als 6e voor haar NK in divisie 1. Wat knap Mirte!!

Hierover vinden jullie de voorlopige lijst met de plaatsingen voor de NKís. Floor mag nog drie kwalificatiewedstrijden draaien. Natuurlijk volgt daarna nog een update!
ZoŽ, instap N1: meerkamp, sprong, brug, balk en vloer
Deimante, instap N1, Donar: meerkamp, vloer en reserve sprong
Chaya, instap N1: meerkamp, sprong en vloer
Sara, instap N1, Die Haghe: meerkamp
Romy, pupil 1 N1, SRT: meerkamp
Julia, pupil 2 N1: meerkamp, sprong, balk, vloer, reserve brug
Lotte, pupil 2 N1, SRT: meerkamp, reserve balk en vloer
Joya, junior div 1: meerkamp
Mirte, senior div 1, Die Haghe: meerkamp
Betty, pupil 2 N2, Die Haghe: meerkamp, sprong, brug en vloer
Giulia, pupil 2 N2, Die Haghe: meerkamp, balk en vloer
Marin, jeugd 2 div 2: meerkamp
Joanie, senior div 2, SRT: meerkamp en reserve vloer