AFSLUITING KAMP

Met dit team hebben we afgelopen week een te gek trainingskamp neergezet. We genieten nog zo heel erg lekker na. We zijn er supertrots op dat onze turnsters niet alleen knetterhard kunnen trainen, maar er ook een feest van kunnen maken om met elkaar op pad zijn.

Pollewops Silke en Juandalynn; Voor jullie was het de eerste keer. Wat hebben jullie supergoed met alles meegedaan.

Oempaloempa’s Lola, Zoë, Chaya, Sara, Deimante, Lauren en Guusje; wat zijn jullie toch een heerlijk fanatiek groepje, zowel in de zaal als bij alle spelletjes!

Pupillen 2 Amélie, Nomi en Femke; een oude en twee nieuwe turnsters bij elkaar. Wat hebben jullie lekker snel de weg binnen de BTA weten te vinden door dit superkamp. Jullie krijgen vast snel een bijnaam 👍.

Poelepetaten Lotte, Julia, Betty en Giulia; wat is het toch heerlijk dat jullie zo goed met elkaar kunnen opschieten. En...we hebben het echt gehoord dat jullie liever 7 dagen op kamp gaan 😄.

J2squad Joya, Floor en Rosario; We denken dat jullie buikspierpijn van het lachen hebben. En we zullen aan niemand vertellen wat we allemaal gezien hebben 😄😂.

Onze seniortjes Rose, Joanie en Mirte; veel respect voor jullie rol in between turnster en leiding. Wat fijn dat jullie de kleintjes altijd meenemen bij alle spelen en ook nog energie hebben voor een spetterende bonte avond act. We kunnen ons geen fijnere senioren wensen!